Logo Floor

over FLOOR

The FLOOR is yours

Stichting FLOOR jongerencoaching is actief sinds 2018.

Bij FLOOR worden jongeren uitgenodigd om ‘hun eigen plek in te nemen, de vloer op te gaan’. FLOOR jongerencoaching is er voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar die niet de standaardroute lopen in het leven. Bijvoorbeeld omdat school op het moment lastig is of omdat je een beperking of ziekte hebt.

Ook is FLOOR een knipoog naar Floor van der Wal, die als jongvolwassene met spasme letterlijk “de vloer op ging” en uiteindelijk werd aangenomen als stand-up comedian bij de Comedytrain.

Foto: Tjeerd Maas

“Dat ik gekomen ben waar ik nu ben, komt omdat ik steeds mensen op mijn pad vond die mij stimuleerden te ontdekken waar ik goed in was. Als je een beperking of aandoening hebt, is dat niet vanzelfsprekend. Overbescherming ligt op de loer en je route verloopt vaak anders dan je leeftijdsgenoten. Een netwerk van mensen die je serieus nemen, is onontbeerlijk. Als je die niet in je omgeving hebt, is het belangrijk dat je die kunt opzoeken. Iemand die je helpt om te dromen. Om stap voor stap je doelen te realiseren en hulpbronnen aan te boren. Daarvoor kun je terecht bij de coaches van FLOOR.”
Eelke Kelderman, tekstschrijver, rolstoelreisblogger en bedenker van het ’toekomstcoach’ idee.

Organisatie

Een team van vrijwillige coaches begeleiden de jongeren die zich bij FLOOR jongerencoaching melden. Deze coaches zijn actief in het hele land om zo onze doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. De organisatie van FLOOR wordt aangestuurd door directeur Gigi Dingler en coach coördinator Brenda Huizinga. Supervisoren Nicoline Remmet, Yvonne Lammertink en Sandra Bijlsma begeleiden de vrijwillige coaches als zij met de jongeren aan het werk zijn. Britt Gerhardt en Tim Kroesbergen verzorgen de communicatie van FLOOR.

Door met FLOOR

Dankzij opstartsubsidies kon FLOOR jongerencoaching in 2018 starten. Deze subsidies stoppen binnenkort en om de stichting draaiende te houden, zijn wij afhankelijk van donaties. Om te zorgen dat wij ons waardevolle werk voor jongeren kunnen voortzetten, hebben wij jou(w organisatie) nodig! Klik hier om te weten te komen hoe je ons moet steunen!

Bestuur

Het bestuur van FLOOR jongerencoaching is onbezoldigd en bestaat uit vier enthousiaste bestuursleden. Zij brengen ieder hun eigen kennis en ervaring met zich mee om FLOOR naar een hoger niveau te brengen.

  • Nicole Franssen(voorzitter)
  • Gigi Dingler (secretaris)
  • Paul Laman (penningmeester)
  • Lieke Brouwer (algemeen bestuurslid)

Beleid

Lees hier het beleidsplan van FLOOR jongerencoaching.

Jaarverslag 2022

Bekijk hier het jaarverslag van 2022

ANBI gegevens

FLOOR heeft de ANBI-status en dit is het ANBI-formulier van 2021.

In de media

Afgelopen periode verschenen onderstaande artikelen over FLOOR jongerencoaching in de media:

Help jongeren hun eigen weg te vinden, Autisme Magazine 2021
Coach helpt vastlopende jongere, Leeuwarder Courant 2021.
Coach voor kwetsbare jongeren, Noordhollands Dagblad 2021.
FLOOR jongerencoaching zet in op talenten en dromen, Ingrado 2019.
Toekomstplanning voor jongeren, Venster 2019.
Grote dromen, kleine stappen, KLIK 2018.
FLOOR jongerencoaching, Support Magazine 2018.
Coaching voor jongeren, Psoriasis Magazine 2018.
The FLOOR is Yours, Veine magzine 2018

Het verhaal van

Cinda

Na het afsluiten van haar therapietraject voelde de creatieve Cinda ... Lees verder

Nieuws

FLOOR is jarig!

Floor, 18 juni 2019

FLOOR bestaat alweer 1 jaar en we willen graag even stil staan bij dat heugelijke feit. FLOOR’s projectleide... Lees verder

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder