Logo Floor
Nieuws

Coaches gezocht!

FLOOR, 17 december 2021

FLOOR zoekt vrijwillige coaches die jongeren met een aandoening helpen om hun ambities te ontdekken en waar te maken! Bij voorkeur heb je ervaring met deze jongeren en/of met coaching. Bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, sport, je eigen gezin of tijdens de je coachopleiding. Het belangrijkste is dat je de capaciteiten bezit om echt te luisteren naar jongeren en hen als gelijkwaardige partner te ondersteunen bij het behalen van hun zelfgekozen doelen.

Coachtraining FLOOR

De training Persoonlijke Toekomstplanning gaat weer van start in januari en zal vier dagdelen duren. Hierin leer jij alles over deze methode, ga je aan de slag met oefenen en krijg je al het materiaal dat nodig is om als FLOOR coach van start te gaan!

Sluit je aan bij andere FLOOR coaches die je al voor zijn gegaan. Onze coaches werken met jongeren die uiteenlopende handicaps hebben, zoals autisme, lichamelijke, zintuiglijke of psychische beperkingen. Ook jongeren met een verstandelijke beperking kunnen bij ons aankloppen. Je gaat als coach aan de slag zodra er iemand in jouw regio is aangemeld en er na een kennismakingsgesprek wordt besloten dat jullie samen verder willen. Een coachtraject duurt ongeveer een jaar. Meer weten en aanmelden voor selectie? Klik dan gauw hier.

 

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder