Logo Floor
Nieuws

FLOOR is jarig!

FLOOR, 18 juni 2019

FLOOR bestaat alweer 1 jaar en we willen graag even stil staan bij dat heugelijke feit. FLOOR’s projectleider Gigi Dingler blikt terug op wat er in het afgelopen jaar is gebeurd.

Het afgelopen jaar hebben we 31 jongeren begeleid die elk op hun eigen manier in beweging zijn gekomen richting hun doelen. Een greep uit de resultaten: jongeren die weten wat ze willen studeren, die meer zelfvertrouwen hebben, zelfstandig reizen, positiever in het leven staan, meer rust en overzicht hebben, beter aangeven wat ze nodig hebben om prettig te leren of te werken, die minder epileptische aanvallen hebben en/of die hun sociale netwerk vergroot hebben. Kijk op ons You Tube kanaal als je benieuwd bent naar een paar van die verhalen, de filmportretten van FLOOR-jongeren.

Daarnaast hebben we tientallen leerlingen gestimuleerd om te dromen, met dank aan Lidy, kijk hier het filmpje FLOOR voor scholen. En tijdens de workshops van FLOOR zijn er honderden professionals + ouders geïnspireerd hoe je  jongeren kunt ondersteunen bij het vinden van hun eigen plek.

Maar ook intern gebeurde er van alles. We hebben inmiddels een professionele organisatie neergezet. Niet alleen qua communicatie; de website staat, we hebben een heuse nieuwsbrief en het zal je niet ontgaan zijn dat we ons laten zien op social media. Er zijn ook dingen niet zo zichtbaar, maar wel belangrijk; bijvoorbeeld ons vrijwilligersbeleid, de veiligheid en de fondsenwerving. Zo hebben we gewerkt aan goeie afspraken maken met onze coaches, zijn er twee vertrouwenspersonen, een gedragscode, een AVG en heeft FNO ons gesteund met 30 coachtrajecten. Want daar gaat het natuurlijk allemaal om, dat we jongeren supporten bij het maken en uitvoeren van hun toekomstplannen!

En daar gaan we lekker mee door!

Gigi Dingler

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder