Logo Floor
Tim aanmelden FLOOR jongerencoaching

hoe meld je je aan?

Check eerst of toekomstplanning iets voor jou is. Als je besluit een coachtraject te willen, neem dan contact met ons op en dan gaan we op zoek naar een coach bij jou in de buurt. Na een kennismaking met de coach beslis je of je verder wilt. Samen spreek je af hoe.

Als je nu al nieuwsgierig bent naar de coaching van FLOOR, neem dan contact op met:

Carola Rothuizen (projectcoördinator)
T 085 – 0047 314
E contact@floorjongerencoaching.nl

En dan?

Als je besluit een coachtraject te willen, gaan we op zoek naar een coach bij jou in de buurt. Als die beschikbaar is, dan plannen jullie een kennismakingsgesprek. Soms kan dat een tijdje duren. Dat laten we je dan weten. In het kennismakingsgesprek leer je de FLOOR jongerencoach kennen en kijk je of het klikt. Jij bepaalt waar de kennismaking gaat plaats vinden en wie jij daarbij wilt. De coach legt je uit hoe het werkt en je kunt alles vragen.

Samen aan de slag

Als het goed voelt voor jou, gaan jullie echt aan het werk. Samen spreek je af hoe. Jij bepaalt wanneer jullie elkaar spreken, waar en waar de gesprekken over gaan. Als je geen klik ervaart, maar wel graag met je toekomst aan de slag wilt, kijken we of er een andere coach voor je beschikbaar is.

Proefsessies

Ook is het mogelijk een of meerdere ‘Proefsessies’ te doen bij FLOOR. Je kunt dan in één of meerdere keren kijken of coaching wat voor je is. Of het kan zo zijn dat je geen heel jaar coaching nodig hebt, maar gewoon een duwtje in de rug. Informeer er naar bij Gigi Dingler.

Het verhaal van

MAYKE

Iedere maand proberen we je mee te nemen in de ontwikkelingen die FL... Lees verder