Logo Floor
Nieuws

GRATIS WEBINAR

FLOOR, 15 april 2020

‘Dag label, hallo gebruiksaanwijzing!’ is een gratis webinar waar jij je nu voor op kunt geven! Het wordt gegeven door FLOOR in samenwerking met de Realisten Academie en vindt plaats op dinsdag 28 april om 15.00 uur.

Wij vinden; niet je label is relevant, maar wie jij bent. Het kan daarom helpen om aan de slag te gaan met jouw gebruiksaanwijzing! FLOOR gebruikt deze term vaak, omdat we zien dat het jongeren erg helpt. Als je namelijk weet wie je bent en wat je wilt – kortom, als jij jouw gebruiksaanwijzing kent- kun je een leven creëren dat echt bij jou past. Kun je keuzes maken vanuit wie jij echt bent. Niet vanuit problemen of beperkingen, maar vanuit wensen en dromen. En dus vanuit jou zelf!

Waarom een gebruiksaanwijzing?

Je leert jezelf veel beter kennen door het maken van een gebruiksaanwijzing. Ook kun je communiceren naar anderen over jouw gebruiksaanwijzing.

Wat komt aan bod tijdens dit webinar?

  • Waarom is een gebruiksaanwijzing belangrijk?
  • Wat zijn de ingredienten van een goede gebruiksaanwijzing?
  • Hoe kun je dit naar je omgeving communiceren?
  • Interview met gebruiksaanwijzingdeskundige Tim
  • Ervaring van Mariska van de Realisten Academie

Na dit gratis webinar heb jij alles wat je nodig hebt om jouw eigen gebruiksaanwijzing te maken, zodat je precies weet wat voor jou belangrijk is in het creëren van een leven dat bij jou past.

Presentatie

Het webinar wordt gepresenteerd door Sandra Bijlsma en co-host Britt Gerhardt-Buursema. Zij zijn coaches bij FLOOR en daarnaast ervaringsdeskundigen.

Ook is er een bijdrage van gebruiksaanwijzingdeskundige Tim en van Mariska van de Realisten Academie.

Webinar terug kijken? Dat doe je hier.

Meer weten over de Realisten Academie? Klik dan hier.

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder