Logo Floor
Het verhaal van

Ruby

Ruby (26) leerde FLOOR (toen nog NSGK Jongerencoach) kennen toen ze leer-werkstudent was bij stichting 5D. Ze deed daar mee aan een workshop toekomstplanning en besloot dat ze verder wilde werken aan haar persoonlijke toekomstplan met een coach. Inmiddels woont ze op zichzelf, heeft ze haar eerste klussen binnengehaald met haar eigen bedrijf en een betaalde baan.

Licht op wat echt belangrijk is

Aan het einde van haar coachtraject schreef Ruby:
Voordat ik begon te werken met een jongerencoach had ik geen idee wat ik wilde en vooral hoe ik dat zou kunnen aanpakken. Met haar hulp scheen er licht op de dingen die voor mij echt belangrijk zijn. We hebben samen doelen gemaakt en deze ook bereikt! Ook maak ik nu meer gebruik van mijn netwerk. Ik heb nog goed contact met mijn coach en heb fijne herinneringen aan onze gesprekken.”

Doelen zichtbaar maken

Ruby maakte bovenstaande poster van haar belangrijkste doelen en hing deze overal in huis op. De hartjes erop waren bedoeld om in te kleuren als haar doelen bereikt zouden zijn. Tijdens de afsluitende bijeenkomst met haar netwerk, kleurde zij ze allemaal in.

Van coachee naar coach

Ruby heeft daarna nog vele mooie stappen gezet. Ze staat een stuk steviger in haar schoenen, ontwikkelt zich professioneel als illustrator en vormgever en woont inmiddels zelfstandig. Onlangs volgde ze de training tot FLOOR jongerencoach, een primeur! Ruby gaat haar ervaringen doorgeven door tekenen en coachen te combineren. You go Ruby!

 

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder