Logo Floor
Het verhaal van

Lot

Nadat ze een opleiding had gedaan die niet zo goed bij haar paste besloot Lot een tussenjaar te nemen, om erachter te komen welke kant ze nu echt op wilde. In dat tussenjaar kwam ze via via bij FLOOR jongerencoaching terecht en leerde ze coach Gigi kennen. Na een kennismaking besloot ze het coach traject bij FLOOR aan te gaan. Wat is haar ervaring met het coach traject en wat waren haar dromen en doelen? Wij vroegen het Lot, inmiddels oud coachee.

Doelen

“Mijn doel voor het coach traject was om mezelf en mijn interesses beter te leren kennen. Daarnaast wilde ik erachter komen welke opleiding wel goed bij mij zou passen. Tijdens het traject heb ik samen met coach Gigi ook als doel gesteld om het sporten weer op te pakken en op zoek te gaan naar een creatieve hobby.

Het gaat goed met het bereiken van deze doelen. Nu sport ik regelmatig en ook heb ik wekelijks een keramiek-les waar ik veel plezier uit haal. Daarnaast heb ik een studie gevonden die bij mij past. Ik heb mij ingeschreven voor de opleiding verzorgende IG / maatschappelijk werker.”

Steuntje in de rug

“Het traject bij FLOOR jongerencoaching heeft mij een steuntje in de rug gegeven bij het nemen van belangrijke beslissingen, met het idee dat foute keuzes maken niet erg is en erbij hoort. Ik heb geleerd dat ik meer kan dan dat ik meestal dacht. De coaching heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.

Met dit zelfvertrouwen op zak heb ik een mooie maatschappelijke tegenprestatie mogen doen voor mijn coaching traject. Ik heb een kaart met zelfgemaakte woordzoeker en zelfgemaakte energieballetjes uitgedeeld aan de bewoners van een verzorgingstehuis. Dit was erg mooi om te mogen doen.”

Toekomstdromen

“Voor de toekomst hoop ik dat ik na mijn opleiding een leuke baan vind. Dat ik gezond ben, een fijne relatie heb en dat ik ergens in een natuurlijke omgeving mag wonen.”

 

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder