Logo Floor
Lot FLOOR voor jongeren

FLOOR voor jongeren

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom topsporters, mensen uit het bedrijfsleven en politici een coach hebben? Een coach laat je nét even scherper nadenken over jezelf. Over wie je bent en vooral over wat je wilt. Door de juiste vragen te stellen en alle tijd te nemen om naar jou te luisteren, helpt een coach je stappen te zetten die je alleen misschien niet zou nemen.

Haal samen het beste uit jezelf

FLOOR jongerencoaches helpen je om het beste uit jezelf te halen. Jij bepaalt waar je mee aan de slag wil. Een coach is er om te ondersteunen. Als je ontdekt hebt waar je goed in bent en wat je wilt, ga je samen onderzoeken hoe je dat kunt bereiken. En jouw coach gaat je ook helpen om stappen te zetten naar een toekomst die bij jou past. Zo ontdek je nieuwe werelden. FLOOR is er voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar die niet de standaardroute lopen. Bijvoorbeeld omdat school lastig voor je is of omdat je een beperking of ziekte hebt.
Je hoeft geen indicatie te hebben. Als jij ervaart dat je moeilijker je plek vindt in de maatschappij dan anderen, ben je welkom.

Mijn coach liet mij anders naar mijzelf kijken, waardoor ik meer mogelijkheden zag om mij op een positieve manier te ontplooien. -Tim

Jij bepaalt hoe….

Jongeren die bij ons komen, weten soms wat ze willen. Ze zijn op zoek naar een passende studie, werk of een fijne woonplek. Sommigen willen ontdekken welke vrijetijdsbesteding bij hen past of meer leeftijdsgenoten leren kennen. Anderen weten het nog helemaal niet. Dat maakt helemaal niets uit.

In een coachgesprek ben jij vrij om dingen wel of juist niet te vertellen. Of je wel of niet je ouders erbij wilt betrekken. Niets hoeft. Het is jouw coachtraject. Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is, wat je gaat doen en in welk tempo.

Heb jij weleens:

  • Het gevoel dat je niet op je plek zit op school of werk;
  • De wens om te gaan leren of werkervaring op te doen, maar weet je niet goed hoe dat aan te pakken;
  • Het gevoel dat je niet verder komt?;
  • Het idee dat je omgeving te weinig naar jouw wensen en ideeën luistert?;
  • Het gevoel dat je je vrije tijd leuker kunt besteden?

Als jij het anders wilt, maar het lastig vindt hoe, klop dan aan bij FLOOR! Je hoeft dus nog helemaal niet te weten wat je wilt, daar komen we samen vast achter! Meer weten over hoe het werkt? Kijk dan even bij kosten en aanmelden.

Ben je jonger dan 18 of heb je een verstandelijke beperking? Dan heb je goedkeuring nodig van je ouders.

Het verhaal van

Fabian

Vandaag deelt oud coachee Fabian zijn ervaring met het coach traject bij FLOOR jongerencoaching. Samen met zijn co... Lees verder

Nieuws

FLOOR op school

Floor, 15 april 2019

We zijn sinds de zomer van 2018 actief als FLOOR jongerencoaching. In korte tijd hebben we al veel mooie dingen mo... Lees verder

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder