Logo Floor
Nieuws

Dat verdient een pluim: coach Yvonne Lammertink ontvangt pluim van Stichting op Eigen benen

FLOOR, 13 december 2022

“Er zit veel meer in je dan dat je zelf weet.” Dit is dé quote van onze eigen coach Yvonne Lammertink, die ook op onze website pronkt. Want zeker jongeren met een beperking zijn zich niet altijd bewust van wat ze allemaal kunnen of worden door hun omgeving onnodig klein gehouden. Zonde, want iedereen is van waarde! FLOOR jongerencoaching helpt deze jongeren maar al te graag aan een duidelijk plan vol handvatten. En dat verdient een dikke Pluim.

Stichting Op Eigen Tenen

Ditmaal niet alleen figuurlijk! Want op 28 oktober 2022 mocht Yvonne Lammertink, namens FLOOR jongerencoaching, de Pluim ‘Veerkracht bij Autisme’ van Stichting Op Eigen Tenen in ontvangst nemen. Op Eigen Tenen is een stichting die staat voor het verbinden van mensen met en mensen zonder autisme. Zodat mensen met autisme zelf richting en zin kunnen geven aan hun leven. En uiteindelijk positief kunnen bijdragen aan de maatschappij. Want ondanks hun rugzakje zijn ook zij onwijs van waarde!

Veerkracht bij autisme

En dat is precies de reden waarom FLOOR jongerencoaching volgens Op Eigen Tenen deze pluim verdient. Want onze coaches, zoals Yvonne Lammertink, werken samen met deze jongeren aan een persoonlijk plan. Binnen het traject gaan ze op zoek naar hun kwaliteiten en wensen en onderzoeken ze hoe ze hun persoonlijke doelen kunnen realiseren. Zodat ze uiteindelijk op hun eigen manier kunnen deelnemen aan de samenleving. En dat bevordert de inclusie en veerkracht van jongeren met autisme.

Benieuwd naar de uitreiking en Yvonnes verhaal? Bekijk dan ook zeker even het filmpje!

 

 

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder