Logo Floor
Tim aanmelden FLOOR jongerencoaching

zelfzorg

Een coachingstraject bij FLOOR is een vorm van zelfzorg. Onze vrijwillige coaches zijn geen hulpverleners, je bent goed zoals je bent. Je hoeft niet te veranderen. Een FLOOR coach staat naast jou en gaat samen met jou op zoek naar wie je bent en wat voor jou werkt.

FLOOR helpt je om verder te kijken dan je label. Je bent namelijk niet je beperking of je dossier, je bent jezelf. Samen met je FLOOR coach ga je op zoek naar wie jij bent en wat je wilt, met als hoofddoel dat je weer lekker in je vel komt te zitten en je jezelf goed voelt.

Gebruiksaanwijzing

Een zelfzorg tool die je inzicht kan geven en kan helpen dit te bereiken is de persoonlijke gebruiksaanwijzing. Deze gebruiksaanwijzing maak je door je in jezelf te verdiepen. In wie je bent, wat je wilt en in welke situaties je het beste tot je recht komt. Dit doe je door te kijken naar wat jou energie geeft en te reflecteren op situaties in het verleden. Wat werkte voor jou wel en wat niet? Misschien zijn grote groepen niet ideaal, omdat je prikkel gevoelig bent of weet je nog niet zo goed hoe je kan omgaan met deze prikkels? Heb baat bij structuur of kun je vanwege een spierziekte of bijvoorbeeld de ziekte van Lyme niet een hele dag naar school of fulltime werken en is een goede planning dus van belang.

Samen met je coach ga je op onderzoek uit en komt in jouw gebruiksaanwijzing precies te staan wat voor jou wel en niet werkt. Deze kun je dan ook delen met bijvoorbeeld je familie, school of werkgever, om zo meer begrip en mogelijkheden te creëren voor jou situatie.

Vrijblijvende kennismaking

FLOOR jongerencoaching is er voor alle jongeren van 15 tot en met 30 jaar die niet de standaardroute lopen in het leven. Doordat je nog niet precies weet wat je wilt, je een beperking hebt of omdat school bijvoorbeeld niet werkt voor jou.

Denk je dat FLOOR voor jou iets kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Het verhaal van

Kim

Dat je met een handicap of beperking stevig in je schoenen moet staan leerde coach Kim Rehatta (45) helaas al op h... Lees verder

Nieuws

De persoonlijke gebruiksaanwijzing, de winst groter dan de nadelen

Floor, 10 juli 2020

Lees verder

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder