Logo Floor
Merlijn Floor voor scholen

thuiszitten

FLOOR jongerencoaching is er voor alle jongeren tussen de 15 en 30 jaar die niet de standaard route volgen in het leven. Dus ook voor jongeren die thuiszitten, doordat school even niet werkt of omdat ze nog niet precies weten wat ze willen doen in de toekomst.

Kijken naar mogelijkheden

Met een vrijwillige coach van FLOOR onderzoek je wie je bent en wat je écht graag wilt. Je kijkt naar de mogelijkheden in plaats van naar wat er misschien niet zo goed gaat en gaat uit van jouw eigen kracht.

Samen met je coach ga je aan de slag met een persoonlijk toekomstplan en denk je na over hoe je jouw doel gaat bereiken. Want ook jij heb een ambitie, ook al lukt het soms even niet of past het huidige onderwijssysteem niet bij je.

De eerste stap

Met het maken van dit toekomstplan pak je jouw eigen regie en neem je de touwtjes van jouw leven in handen. Want niet de mensen om je heen, maar alleen jij kunt bepalen waar je blij van wordt en wat je graag zou willen doen in je leven.

Als je weet welke richting je op wilt gaan geeft dit je een gevoel van kracht en controle. Na een periode van onzekerheid door het thuiszitten weet je welke weg je wilt gaan en hoe je de eerste stappen kan zetten richting jouw doel.

“Ik was soms een beetje gestresst, want ik dacht van oh nu moet ik echt meteen iets doen, het heeft ook wel even geduurd voor ik in actie kwam. Maar gelukkig had ik fantastische mensen om mij heen die mij motiveerden. Dat ik een filmopdracht voor FLOOR deed als tegenprestatie en ook voor een andere klus betaald kreeg, maakte dat ik toch maar aan de slag ging. Toen begon ik te merken dat dingen lukten en dat ik de nieuwe ervaringen leuk vond.” – Merlijn, oud coachee en filmmaker.

Merlijn is voormalig thuiszitter en tegenwoordig werkzaam als filmmaker. Samen met zijn FLOOR coach ontdekte hij zijn passie voor het filmmaken.

Vrijblijvende kennismaking

Is een coachingstraject bij FLOOR met één van onze vrijwillige coaches iets voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en kijk of FLOOR bij jou past. Door de huidige corona crisis zal de kennismaking online plaatsvinden door middel van videobellen.

Het verhaal van

Cinda

Na het afsluiten van haar therapietraject voelde de creatieve Cinda ... Lees verder

Nieuws

De persoonlijke gebruiksaanwijzing, de winst groter dan de nadelen

Floor, 10 juli 2020

Lees verder

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder

Volg ons:

Veiligheid & Privacy

FLOOR jongerencoaching vindt veiligheid heel belangrijk. Daarom tekenen onze vrijwilligers een gedragscode en zijn zij in het bezit van een VOG. Daarnaast heeft FLOOR vertrouwenspersonen aangesteld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de AVG stelt. Lees verder ->

Copyright FLOOR © 2020