Logo Floor
Nieuws

Wil jij ook een baan waar je blij van wordt?

FLOOR, 20 juni 2024

SailWise  organiseert in samenwerking met FLOOR Jongerencoaching het loopbaantraject ‘van boot naar baan’. Het doel van deze training? Om (weer) met trots en passie aan het werk te gaan!

Hoe, wat, waar en wanneer?

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 oktober 2024 vindt ‘van boot naar baan’, speciaal voor jongeren van 16 tot 30 jaar plaats, in Watersportcentrum It Sailhûs in Elahuizen (Friesland). Deze week wisselen de deelnemers watersporten af met verschillende workshops die hen helpen in het vinden van betaald werk. Het loopbaantraject is bedoeld voor jongeren met een beperking die een drempel ervaren richting de arbeidsmarkt en minimaal 16 uur per week willen werken.

Het loopbaantraject ‘Van Boot naar Baan’ helpt je bij:

  • het vergroten van je zelfvertrouwen en denken vanuit mogelijkheden;
  • het ontdekken en versterken van je talenten en competenties;
  • het opdoen van sollicitatievaardigheden.

SailWise van boot naar baan

En daarna?

Na deze loopbaanweek verkennen we met jou of aanvullende coaching door een jobcoach jou verder kan helpen bij het zoeken en het vinden van de baan waar je blij van wordt. Het is mogelijk om nog maximaal 6 maanden begeleiding te ontvangen door een ervaren jobcoach vanuit Randstad. Deelname aan het loopbaantraject is gratis, want SailWise, FLOOR jongerenocaching en verschillende fondsen betalen dit unieke loopbaantraject!

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn, neem dan contact op met Carola Rothuizen van FLOOR jongerencoaching
(contact@floorjongerencoaching.nl of 085 – 0047 314).

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder