Logo Floor
Nieuws

Nieuw: Proef-Sessies!

FLOOR, 6 maart 2020

Je hebt de website bekeken of wat gehoord over FLOOR, maar is het wat voor jou?

“Ik weet niet goed wat ik me bij coaching voor moet stellen.”

“Ik vind een jaar coaching wel wat lang.”

“Ik wil alleen even sparren met iemand.”

Als je jezelf hier in herkent, moet je zeker even verder lezen! FLOOR biedt namelijk vanaf nu ook ‘Proef-Sessies’ aan.

Vrijblijvend

Je kunt bij ons altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek houden met een van onze coaches. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en je je vertrouwd voelt bij je (toekomstige) coach. Is die klik er niet, dan kun je wisselen tot je iemand hebt met wie het helemaal klikt.

Proef-Sessies

Misschien wil je wat langer ‘proefdraaien’ om een idee te krijgen van wat coaching inhoudt. Voor je de keuze maakt om verder te gaan met een jaartraject. Of je wil gewoon een paar keer sparren met een coach, om verder zelf en met je netwerk aan de slag te kunnen met je plan. Dan zijn er nu Proef-Sessies! In  een aantal sessies krijg je een helder beeld van je doelen en ontvang je handvatten voor het maken van een Persoonlijk Toekomstplan. Zodat jij zelf verder kunt met de uitvoering van dat plan. Wil je toch verder aan de slag met je coach, dan kun je altijd nog het hele jaartraject doen. Afspreken doe je steeds op flexibele locaties, jij bepaalt waar. Bijvoorbeeld in een café, bij jou thuis of je gaat wandelen.

Kosten

Onze coaches werken op vrijwillige basis. Dus ook voor de Proef-Sessies, ben je niet veel kwijt. FLOOR werkt op basis van het ‘Pay it Forward’ principe. Je doet iets voor een ander, passend bij je ontwikkeling of talent. De precieze invulling ga je overleggen met je coach.

Lijkt dit je wat? Boek dan nu jouw Proef-Sessie hier. 

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder