Logo Floor
Nieuws

FLOOR-jongerencoaching heeft een nieuw bestuur

FLOOR, 14 april 2023

De donkere winterse dagen hebben plaats gemaakt voor een nieuw seizoen: de lente, waar vernieuwing en bloei centraal staat. Dat is precies de samenvatting van wat er de afgelopen tijd binnen FLOOR jongerencoaching heeft plaatsgevonden. Want het nieuwe jaar bracht nieuwe uitdagingen met zich mee: namelijk het vinden van nieuwe enthousiaste bestuursleden. En dat is gelukt! Met trots stellen we je daarom graag voor aan onze nieuwste leden: Nicole Franssen (voorzitter), Gigi Dingler (secretaris), Lieke Brouwer (algemeen bestuurslid) en Paul Laman (penningmeester).

Nicole Franssen

Voorzitter Nicole Franssen

Wanneer ik mensen zie opbloeien en stralen omdat ze helemaal zichzelf kunnen zijn, dan raakt mij dat heel erg diep. Als persoon met een handicap en als transgender vrouw heb ik ervaren wat emancipatie(strijd) betekent. In mijn studie politieke wetenschappen (nieuwe sociale bewegingen) en in mijn ruim dertig jarige loopbaan bij organisaties van en voor mensen met een beperking was dat de rode draad. Ik vind het heel fijn dat in ook na mijn pensioen (67 jaar) mijn kennis en ervaring nog in kan zetten. Ik zie er naar uit om samen met de overige bestuursleden en alle andere betrokkenen bij FLOOR er voor te zorgen dat dit belangrijke werk voortgezet kan worden!

Gigi Dingler FLOOR directeurSecretaris Gigi Dingler

Na 5 jaar heb ik de overstap gemaakt van coördinator naar secretaris van FLOOR. Zo blijf ik nauw betrokken bij de stichting die ik een warm hart toedraag, omdat ik vierkant sta achter de aanpak en omdat FLOOR bestaat uit heel veel betrokken en kundige mensen. Ik geloof in versterking van het gewone leven van jongeren, waar het niet gaat om indicaties en wat volgens het systeem het beste is, maar waar de wensen van degene om wie het gaat leidend zijn. Dat deze informele steun er is voor jongeren bij het vormgeven van hun toekomst, naast professionele hulpverlening, dat vind ik zo waardevol aan FLOOR.

Lieke Brouwer

Algemeen bestuurslid Lieke Brouwer

Mijn naam is Lieke Brouwer. Ik ben 38 jaar en woonachtig in Arnhem. In 2014 verloor ik door ziekte 95 procent van mijn zicht. In de jaren daarna leerde ik om mijn leven en de manier waarop ik naar de dingen kijk opnieuw vorm te geven. De wereld kan soms erg complex zijn en soms hebben de mensen in je directe omgeving niet de passende antwoorden. Dan is het fijn dat er plaatsen zijn zoals FLOOR jongerencoaching die je kunnen helpen om jouw antwoorden te vinden. Ik heb deze ervaring zelf gehad bij Visio het Loo Erf en gun dit iedereen. Graag wil ik in het bestuur ervoor zorgen dat de organisatie stroomt zodat de coaches hun werk kunnen uitvoeren.

Paul Laman

Penningmeester Paul Laman

Ik ben Paul, 64 jaar oud en woonachtig in Hengelo Gelderland. In 2022 kwamen mijn vrouw en ik in contact met Gigi Dingler, nu secretaris van FLOOR. Uit (ouder)ervaring weten wij dat het niet altijd gemakkelijk is als de route die jij in het leven loopt nèt even anders is als de maatschappelijke standaard en aanvaarde route. En dat het soms knap lastig kan zijn om daarbij de juiste ondersteuning te vinden. Daarom is het belangrijk dat een stichting als FLOOR bestaat en in deze leemte voorziet. Niet veel later zag ik de oproep voor een nieuwe penningmeester. Ik dacht toen: mooi dat zo’n stichting bestaat, maar daar zijn ook mensen voor nodig die zich inzetten. Graag draag ik op deze manier mij steentje bij aan FLOOR.

Welkom bij FLOOR!

Trots en blij met deze aanvulling op het FLOOR-team. We hebben er zin in, kijken uit naar een mooie samenwerking en zijn klaar om nog meer jongeren met onze coaching te helpen. Dus ben of ken jij iemand tussen de 15 en 30 jaar die niet de standaardroute loopt en wel wat hulp kan gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op!

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder