Logo Floor
Het verhaal van

Maarten

Maarten ging van een jongen in een lastige periode naar de Maarten die hij nú is. Rustiger en met een groter netwerk. Dat bracht zijn coachtraject hem. Maar naast zijn behaalde doelen, is hij nu zelfs een van de initiatiefnemers van de toekomstige FLOOR Academy. Over eigen regie gesproken! Een coachtraject draait niet altijd om het vinden van een geschikte studie of baan. Jongeren hebben vaak ook andere wensen voor hun toekomst. Zoals Maarten dus.

Compleet

Maarten is 29 jaar jong. Hij heeft eigenlijk al een behoorlijk ‘compleet’ leven. Hij studeert én werkt. Is zeer reislustig. En houdt zich daarnaast bezig met het leren van Spaans en Portugees. Op het eerste oog klinkt dat allemaal heel ideaal, nietwaar? Maar Maarten had een tijdje terug een nogal lastige periode. Hij werd daarom door een familielid geattendeerd op FLOOR jongerencoaching, als onderdeel van meerdere initiatieven om hem er weer boven op te helpen. Het doel van het traject? “We hebben vooral gewerkt aan het opbouwen van lokale contacten en het vinden van woonruimte.” 

Rust en focus

En wat is er behaald? De contactenkring breidt zich langzaam steeds meer uit én hij heeft woonruimte gevonden! Fantastisch nieuws natuurlijk. Maar behalve deze concrete, praktische doelen bracht het coachtraject bij FLOOR Maarten meer focus en rust. “Ik voel me weer meer mezelf, met meer perspectief voor de toekomst en ik sta nu op eigen benen. Mijn doelen en dromen voor de toekomst? Mijn studie afronden en weer lekker verder gaan met het leven.” Maarten is nauw betrokken bij het realiseren van de toekomstige FLOOR Academy en hoopt dat hij door kan geven wat hij leerde.

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder