Logo Floor
Gerie FLOOR voor ouders

jongerencoach

Een jongerencoach van FLOOR is er speciaal voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar die niet de standaardroute lopen in het leven en het lastig vinden om hun eigen weg te vinden.

Maar waarom zou je als jongere nu met een coach werken? Een jongerencoach helpt jou om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat jouw toekomstdromen zijn. Door precies de goede vragen te stellen en de juiste tools te gebruiken geeft de FLOOR coach je dat zetje in de goede richting dat je nodig hebt om lekker aan de slag te gaan.

Ontdek waar je blij van wordt

Jongeren die bij FLOOR jongerencoaching komen, weten soms wat ze willen, maar ook vaak niet. Sommigen zijn op zoek naar een studie, werk of een fijne woonplek. Anderen willen zelfstandiger worden, ontdekken welke vrijetijdsbesteding bij hen past of meer leeftijdsgenoten leren kennen. Anderen weten het nog helemaal niet en dat maakt helemaal niets uit. Als je het anders wil dan je leven nu is, ben je welkom. De vrijwillige coaches van FLOOR zijn er om samen met jou te onderzoeken en te ontdekken waar jij blij van wordt.

Jij bepaalt waar je mee aan de slag wilt gaan, de FLOOR coach ondersteunt je hierin. Weet je wie je bent en wat je wilt? Dan ga je samen kijken waar je goed in bent en wat jouw toekomstdromen zijn. Deze leg je vast in een persoonlijk toekomstplan, samen met de eerste stappen om dit te bereiken.

Meer informatie

Denk je dat een coachingstraject bij FLOOR iets voor jou is of wil je meer informatie? Neem dan even een kijkje bij kosten en aanmelden. Liever persoonlijk contact? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ben je jonger dan 18 jaar of heb je een verstandelijke beperking? Dan heb je voor een coachingstraject bij FLOOR goedkeuring nodig van je ouders.

Het verhaal van

MAYKE

Iedere maand proberen we je mee te nemen in de ontwikkelen die FLOOR... Lees verder

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder