Logo Floor
Nieuws

Gezocht: bestuurslid met ervaring

FLOOR, 5 oktober 2018

Ben jij opgegroeid als jongere met een beperking? Of ben je ouder, broer of zus? Voel jij je betrokken bij jongeren? Ben je kritisch? Heb je een zakelijke instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou! FLOOR zoekt namelijk een ervaringsdeskundig bestuurslid met een scherpe blik.

Wat is FLOOR jongerencoaching

Veel jongeren met een beperking lopen tegen een “glazen plafond”. Dit belemmert hen om hun leven in te richten zoals ze dat eigenlijk wensen. Dat plafond ontstaat bijvoorbeeld door negatieve ervaringen of het opgroeien in een kleine, beschermde wereld. Om uit te groeien tot de persoon die zij werkelijk willen en kunnen zijn, is goede ondersteuning van belang. Daarom helpt stichting FLOOR jongerencoaching deze jongeren bij het maken en uitvoeren van hun toekomstplannen.

Waarom een extra bestuurslid?

Het bestuur van FLOOR bestaat momenteel uit vier mensen. Jouw rol als vijfde bestuurslid is om vanuit ervaringsdeskundigheid kritisch mee te denken over de koers en activiteiten van FLOOR. Zo kunnen we de zaken van nog meer kanten bekijken en hebben we meer armslag om stappen te zetten en knopen door te hakken.

Wie we zoeken

Een ervaringsdeskundige teamspeler die overstijgend kan denken. Een persoon met een zakelijke instelling die zich kan vinden in de maatschappelijke ambitie en het karakter van FLOOR. Iemand die als vertegenwoordiger van de stichting wil en kan fungeren en bij voorkeur een relevant netwerk heeft. Heb je hiervan nog niet alles in huis, maar wil je het graag ontwikkelen bij jezelf? Ook dan ben je welkom!

Wat we bieden

·       Een leuk team aan mede bestuursleden met een interessante waaier aan netwerken.

·       Inspirerende gedachtewisselingen over een zich ontwikkelende organisatie.

·       Mee kunnen werken aan een betere positie van jongeren met een beperking in de maatschappij.

·       Vergoeding van onkosten die je maakt voor de stichting.

Wat doet het bestuur

·       Toezicht houden op het functioneren van de stichting.

·       Als sparring partner fungeren voor de directeur.

·       Gemiddeld vijf tot zes keer per jaar een actieve bijdrage leveren door het bijwonen en voorbereiden van de bestuursvergadering en het bezoeken van andere activiteiten.

·       Actief uitdragen van missie en activiteiten van onze stichting in het eigen netwerk.

Meer weten?

Kijk op www.floorjongerencoaching.nl of neem contact op met:

Gigi Dingler (projectleider), contact@floorjongerencoaching.nl, T 06 42 15 64 46

of Henk Wedman (voorzitter), h.wedman@wedman.nl, T 06 54 76 79 96.

 

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder