Logo Floor
Nieuws

FLOOR jongerencoaching genomineerd voor de ‘Dikke Duim’ pluim

FLOOR, 24 februari 2023

Onwijs trots! Want deze week kregen wij bericht van Stichting Op Eigen Tenen één van de drie genomineerde voor de ‘Dikke Duim’ pluim te zijn. De wat-voor-pluim? De Dikke Duim pluim! Een pluim die één keer per twee jaar wordt uitgereikt aan een fantastisch initiatief dat bijdraagt aan de participatie van mensen met een autisme. Zodat ook zij een positieve rol kunnen spelen binnen de samenleving. Het motto van deze stichting? Ieder mens is uniek. Iedereen is anders. En dat komt goed uit! Want iedereen heeft anderen nodig: de een vult de ander aan. Ook met een beperking.

Wat doet FLOOR jongerencoaching?

FLOOR jongerencoaching is een stichting die vanaf 2018, met behulp van zo’n 45 vrijwillige coaches, jongeren tussen de 15 en 30 jaar helpt die door ziekte, handicap of beperking niet de standaardroute kunnen bewandelen. Dus óók jongeren met autisme. Jongeren die vaak tussen wal en schip vallen. Ze willen wel mee doen, maar het lukt ze niet altijd. Omdat de huidige samenleving er geen tijd voor heeft. Of er juist niet mee belast wil worden. Wij laten deze jongeren dromen ook al zijn er beperkingen. Samen kijken we langs die beperkingen naar wat wél kan. En werken we stap voor stap naar het uitkomen van deze dromen toe. Het duurt misschien iets langer. Maar met de juiste hulp en support komen ze er zeker!

Stem op FLOOR jongerencoaching

Wij zijn onwijs blij met deze erkenning en nominatie. En hoewel we als genomineerde alle drie eigenlijk al winnaars zijn, zouden wij het stiekem natuurlijk heel erg leuk vinden om deze trofee mee naar huis te mogen nemen. Dus stem jij op ons? Dat kan tot 21 maart 2023 via onderstaande link:

www.opeigentenen.nl

De winnaar van de ‘Dikke Duim’ pluim wordt op 31 maart 2023 feestelijk bekend gemaakt. Begin april kun je op de website en via de social-mediakanalen van Stichting Op Eigen Tenen ontdekken wie deze derde editie gewonnen heeft. En wil je nog even weten waarom je op ons moet stemmen? Laat Nicoline je dan overtuigen!

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder