Logo Floor
Nieuws

Gezocht: FLOOR coaches!

FLOOR, 20 november 2018

Wil jij coachervaring opdoen en jongeren helpen bij het vormgeven van hun toekomst? Wij zoeken FLOOR coaches voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar met uiteenlopende beperkingen. Vooral in de randstad en in de gebieden waar we nog geen coaches hebben zoals het Noorden, Oosten en Zuiden van het land. Hier kun je zien waar onze huidige coaches zitten. In het voorjaar van 2019 start er een nieuwe training voor coaches, dus meld je snel aan! Lees hier hoe jij een FLOOR coach kunt worden. Kom jij ons team versterken?

Veel jongeren met een handicap of chronische ziekte hebben een eigen glazen plafond. Dat ontstaat, omdat ze bijvoorbeeld veel voor hun kiezen hebben gehad of in een kleine wereld hebben geleefd. Het belemmert hen in het volwaardig volwassen worden, om uit te groeien tot de persoon die zij werkelijk zijn. Op eigen kracht kunnen ze dit plafond vaak moeilijk doorbreken. Daarom heeft FLOOR jongerencoaching een team van vrijwillige coaches waarmee zij die stap wél kunnen zetten.

Meer weten?

Klik dan hier voor meer informatie en/of bel met projectleider Gigi Dingler, contact@floorjongerencoaching.nl, 035 – 750 63 44.

 

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder