Logo Floor
Nieuws

FLOOR is jarig! Alweer 2 jaar

FLOOR, 1 juni 2020

Hoera het is feest want FLOOR is jarig! Alweer 2 jaar. Wat gaat de tijd toch snel en wat zijn wij blij dat we FLOOR haar 2e verjaardag mogen vieren! Een aantal mensen wil graag hun gelukswensen voor FLOOR met je delen. Kijk je liever naar beeld dan kun je hier het verjaardagsfilmpje bekijken.

Liann, coachee FLOOR

“Door de zoektocht met FLOOR aan te gaan hoop ik achter mijn doelen en dromen te komen. Dit wisselt nogal veel, dus ik wens veel andere coaches en coachees toe dat ze dit ook kunnen gaan ontdekken.”

Carola, coach coördinator FLOOR

“Hé Floor, van harte gefeliciteerd met je 2e verjaardag! Wat ben je al een grote meid geworden. Ik hoop dat we jouw verjaardag nog heel lang mogen vieren. Ik ben heel blij dat ik onderdeel ben van de nog steeds groeiende FLOOR familie. Een steeds grotere groep leuke en inspirerende collega’s en een groeiende groep coaches die super gemotiveerd en professioneel zijn in wat ze doen. Dit alles doen we natuurlijk voor onze jongeren die we het zo gunnen om stappen te zetten en een leven uit te stippelen dat voor hen wel werkt. In plaats van dat ze continu met hun hoofd tegen de muur van allerlei systemen en regeltjes, scholen en misschien wel vervelende ouders aanlopen. Waar ik er zelf misschien ook eentje van ben trouwens. We gunnen het hen gewoon, dat lekkere fijne leven dat voor hen werkt. Dus laten we er met zijn allen voor gaan dat dit FLOOR blijft en we over zestien jaar FLOOR haar achttiende verjaardag morgen vieren.”

Tim, oud-coachee FLOOR

“Als ik bedenk hoeveel ik heb geleerd tijdens mijn jaar bij FLOOR jongerencoaching, en hoeveel ik daardoor ben gegroeid. Dat wens ik echt zo veel meer jongeren toe.”

Monique, bestuurslid FLOOR

“Ik was erg vereerd toen ik gevraagd werd om lid te worden van het bestuur van FLOOR. Een mooie stichting met een geweldige opgave. Wat ik geleerd heb toen ik zelf een hartinfarct heb gehad, is dat je hele omgeving met je meedenkt over wat je wel of niet kan, wat je zou moeten willen of niet meer kan. Wat ik daarbij vervelend vond is dat iedereen om mij heen, met de beste bedoelingen, ging nadenken wat voor mij het beste zou zijn. Ik dacht dat kan ik zelf ook heel goed bedenken. Misschien heb je daar soms een beetje hulp bij nodig en dat is een beetje wat ik zie dat er ook bij FLOOR gebeurt.”

“Het gaat om jongeren die het in de huidige tijd al heel lastig vinden om voor zichzelf een toekomst uit te stippelen, laat staan als je ook nog een extra uitdaging hebt, fysiek of psychisch. Dat maakt dat je twee uitdagingen hebt die je met elkaar in overeenstemming moet zien te brengen. Wat ik hoop is dat wij steeds meer jongeren bereiken die nu niet zo’n heel goed toekomst beeld van zichzelf hebben, of anderen om hen heen een verkeerd toekomst beeld hebben. Dat deze jongeren in aanraking komen met FLOOR en wij hen op weg kunnen helpen naar een nog betere toekomst. Een toekomst die bij ze past, met een aantal mensen om zich heen verzameld die hen daarbij blijvend kunnen helpen. Dus een beter beeld van jezelf, een beter beeld van je mogelijkheden en daarmee een beter beeld van je toekomst. Dat is wat ik iedereen toewens. Zeker de jongeren die nu thuiszitten met de handen in het haar en niet precies weten wat ze willen gaan doen, wat ze kunnen of wat is toegestaan. Dat wij ze daar een stapje verder mee helpen.”

Britt, communicatie medewerker en coach

“Ik wil FLOOR van harte feliciteren want ze is jarig en bestaat alweer 2 jaar inmiddels! Super veel mooie dingen hebben we mogen zien bij onze jongeren. We hebben mooie dingen mogen organiseren en er staat echt nog heel veel meer moois op de planning. Waar ik heel veel zin in heb om daar deel van uit te maken. Ik heb zelf ontzettend veel geleerd van mijn tijd bij FLOOR. Ik ben zelf chronisch ziek en heb heel veel gehad aan de manier waarop FLOOR denkt en kijkt naar mogelijkheden. Wat er wél kan en wat er wél goed gaat. Het is zo makkelijk om te vergeten dat je zelf de regie hebt over je leven als je het gevoel hebt dat dingen je overkomen. Dat is echt iets dat ik heel erg mee heb genomen bij FLOOR. Ik hoop dat we nog heel veel mensen gaan inspireren met zijn allen en dat FLOOR alleen maar mag groeien in de komende 2 jaar. Gefeliciteerd!

Wat een ontzettend mooie woorden! Dank jullie wel allemaal. Wij wensen FLOOR een hele fijne dag toe en nog vele mooie jaren!

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder