Logo Floor
Nieuws

FLOOR Academy kernteam gezocht!

FLOOR, 7 oktober 2020

Wil jij samen met andere jongeren impact maken?

Jouw kennis en ervaringen delen met anderen?

En wil jij andere jongeren inspireren en een rolmodel zijn?

We zijn gestart met de FLOOR Academy!

– Inmiddels is de aanmelding gesloten, je kunt je wel nog aanmelden om op de hoogte te blijven via onze nieuwsbrief. –

Ontdekken, dromen en ontwikkelen

De FLOOR Academy is een werkervaringsproject voor jongeren die niet de standaardroute lopen in het leven. Bijvoorbeeld door een beperking, ziekte of uitval op school. Het kernteam van de Academy bestaat uit 12 tot 16 jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Zij gaan samen aan de slag met het ontwikkelen van on- en offline producten en creatieve diensten. Deze producten en diensten worden aangeboden aan jongeren die het lastig vinden om hun eigen weg te vinden. Om ze zo uit te dagen en te inspireren en op zoek te gaan naar een toekomst die bij hen past.

Vaste thema’s die in deze producten terugkomen zijn persoonlijk leiderschap en toekomstplanning. Dit is een samenwerking met Dream Support.

Kernteam academy

Het kernteam neemt deel aan een trainingsprogramma. Daarin leer je enerzijds hoe jij je eigen talenten kunt inzetten en versterken en hoe je leiderschap kunt ontwikkelen. Anderzijds leer je hoe jij andere jongeren én de samenleving kunt bereiken en inspireren.

Impact maken!

Eigen producten, tools en sociale concepten ontwikkelen!

Een echte pré op jouw CV!

Meer weten?

Enthousiast? Aanmelding is helaas gesloten, maar kijk snel op de website voor meer info: www.flooracademy.nl. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

De FLOOR academy is er voor jongeren, met verschillende achtergronden en omstandigheden. Een kernteam van jongeren vormt de spil van de academy. Zij hebben in hun leven net een andere route gelopen dan de ‘gemiddelde’ jongere door bijvoorbeeld een chronische ziekte, beperking, psychische kwetsbaarheid of schooluitval.”

 

De FLOOR Academy is een samenwerking tussen FLOOR jongerencoaching en Dream Support en wordt mogelijk gemaakt door het Agis Innovatiefonds.

AGIS Innovatiefonds

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder