Logo Floor
Het verhaal van

Fabian

Vandaag deelt oud coachee Fabian zijn ervaring met het coach traject bij FLOOR jongerencoaching. Samen met zijn coach Britt blikt hij terug op zijn traject. Van hoe hij vorig jaar begon tot aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Hoe het begon

“Tijdens een lastig punt in mijn leven zijn Britt en ik samengekomen bij Annie’s te Leiden. Hier begonnen we met het wennen aan elkaar door verhalen te delen en ik die vertelde wie ik was en waar ik vandaan kwam. Britt heeft veel handvatten, waaronder Persoonlijke Toekomstplanning van FLOOR, gebruikt om mij te helpen te komen waar ik wilde komen.”

Mijlpaal

“Gedurende onze sessies had ik twee maanden een periode waarin ik niet meer wist wat ik wilde. Britt heeft mij toen uit een put van onwetendheid en angst getrokken. Na het voelen van keuzeverlamming werd ook ik steeds meer gebrand om vooruitgang te boeken. Toen ben ik met Britt gaan sparren over ideeën voor beroepen of baantjes. Uiteindelijk kwam na weken sparren naar boven wat ik wilde; “Ik wil docent worden” zei ik tegen haar en we gaven mekaar een high five, de eerste mijlpaal stond er!

Ik heb hier veel onderzoek naar gedaan en bracht dit dan graag mee naar Britt, zodat we er samen naar konden kijken en over konden discussiëren.  Hierdoor werd het ook steeds meer concreet. Nu ben ik op een punt beland waarop ik Britt zelfs dankbaar ben als ik dit zo typ:

She never gave up on me even though I did give up on myself and for that, I am grateful.”

Nieuw hoofdstuk

“In september ben ik begonnen aan mijn nieuwe opleiding. Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe fase. En als ik Britt onder andere niet had gehad, hadden dingen heel anders kunnen uitpakken. Dus bedankt Britt! Ik ben dankbaar voor mijn ervaring bij FLOOR jongerencoaching en hoop dat ik jou ook veel heb kunnen leren met mijn ervaring.”

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder