Logo Floor
Liann FLOOR voor organisaties

coaches gezocht

Veel jongeren met een handicap, chronische ziekte of die uitvallen op school hebben een eigen glazen plafond. Dat plafond ontstaat, omdat ze veel voor hun kiezen hebben gehad of in een kleine wereld hebben geleefd. Het belemmert hen in het volwaardig volwassen worden, om uit te groeien tot de persoon die zij werkelijk zijn. Op eigen kracht kunnen ze dit plafond vaak moeilijk doorbreken. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar FLOOR coaches waarmee zij die stap wél kunnen zetten. Ben jij de nieuwe FLOOR-coach die wij zoeken?

Wat is FLOOR jongerencoaching precies?

FLOOR jongerencoaching is er voor alle jongeren, tussen de 18 en 30 jaar, die op de een of andere manier vastgelopen zijn in hun leven. Bijvoorbeeld door hun handicap, of omdat zij op school niet meer mee kunnen komen. FLOOR-coaches helpen hen om hun ambities te ontdekken en waar te maken. Of het nu gaat om werk, relaties, opleiding, hobby’s of vriendschappen. Maar ook als de jongere meer zelfvertrouwen zou willen creëren, of zichzelf beter wil leren kennen kan een FLOOR-coach veel betekenen.

Wat zijn de belangrijke kenmerken van een FLOOR coachtraject?

FLOOR-coaches zitten niet stil! De vorm van coaching is activerend, dat betekent dat je samen met de jongere echt op onderzoek uitgaat. De sessies vinden daarom plaats op plekken die voor jongeren prettig, maar soms ook een tikkeltje uitdagend of spannend zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de jongere bewustwording krijgt over zijn of haar netwerk. Want het vragen van hulp bij het behalen van doelen, ook na de coaching, is onwijs belangrijk. Niemand hoeft alles altijd maar alleen te doen!

Wat voor coaches zoeken we?

Om iedere coachee snel aan een passende coach te kunnen koppelen hebben we nieuwe vrijwillige coaches verspreid door het hele land, maar met name in de omgeving Den Haag/Rotterdam en Gelderland, nodig. Bij voorkeur heb je al een coachopleiding afgerond of ben je hier mee bezig. Heb je geen coachopleiding gevolgd, maar wel ervaring met het begeleiden van jongeren in deze doelgroep? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Voor ons is het namelijk belangrijker dat je onze missie steunt en uitdraagt. Wij verwelkomen iedereen met evenveel enthousiasme. Ongeacht kleur, leeftijd, achtergrond, gender, seksuele oriëntatie of handicap.

Wat bieden wij een FLOOR coach?

  • Een inspirerende training gebaseerd op de Person Centered Planning methodiek;
  • Ervaringskennis over jongeren met een grote diversiteit aan handicaps;
  • De mogelijkheid tot het opdoen van waardevolle coachervaring;
  • Professionele supervisie en begeleiding van de coachtrajecten;
  • Professioneel georganiseerde intervisie;
  • Verschillende inspirerende workshops;
  • Heel veel plezier, betrokkenheid en verbinding met de andere coaches.

Kom jij ons team versterken?

Klinkt dit alles jou als muziek in de oren en sta jij te popelen om een samen met een jongere aan de slag te gaan het plafond te doorbreken? Vul dan snel het online aanmeldformulier in. Je zit nog nergens aan vast, maar geeft ons alvast een kijkje in wie jij bent. Na je aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om nader kennis te maken. Zien we je snel?

Jij bent uitgenodigt voor de online informatiebijeenkomst

Natuurlijk begrijpen we dat instappen als vrijwillige FLOOR-coach best een hele verantwoordelijk is. Daarom organiseren wij op woensdag 26 juni aanstaande een online informatiebijeenkomst. Dit is de start van onze FLOOR-training om FLOOR-coach te kunnen worden. Met aardig wat aanmeldingen op de teller lijkt het een mooie avond te worden. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd! Voel jij je aangesproken tot de functie van FLOOR-coach? Dan nodigen we je graag uit voor deze online informatiebijeenkomst. In deze bijeenkomst nemen we je mee in onze achtergrond en de FLOOR-methodiek. Je krijgt op deze avond een goed beeld wat een FLOOR-coach inhoudt en je kunt ons alle vragen die je hebt stellen. Ben jij er bij? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier. Toch nog vragen?

Heb je, voor je het aanmeldformulier invult, toch nog vragen? Stuur dan een mailtje naar onze projectcoördinator Carola Rothuizen. Ze helpt je met plezier verder!

“Ik ben coach geworden omdat ik in mijn omgeving steeds meer jongeren zag die dreigde uit te vallen. Dat vond ik ontzettend zonde. En helemaal niet nodig. Iedereen heeft wel wat. Ik heb wat. We hebben allemaal wel wat. Iedereen moet gewoon kunnen meedraaien!”Carola Rothuizen, FLOOR-coach en projectcoördinator

Het verhaal van

MAYKE

Iedere maand proberen we je mee te nemen in de ontwikkelingen die FL... Lees verder

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder