Logo Floor
Nieuws

28 juni: hoe begeleid ik mijn kind?

FLOOR, 22 mei 2019

Volwassen worden, gebeurt met vallen en opstaan. Risico’s nemen, succes hebben en mislukken: het helpt om te ontdekken wat je wil en kan. Maar met een beperking of chronische ziekte werkt dat vaak anders. Jongeren komen obstakels tegen die het veel lastiger maken om te ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Als ouder wil je graag helpen, dat is iets wat je altijd al gedaan hebt. Maar deze jongeren moeten ook de kans krijgen om juist nu hun eigen weg te gaan vinden. Wat kunt u daarin als ouder betekenen?

Op 28 juni a.s. organiseert FLOOR daarom de bijeenkomst;

Hoe begeleid ik mijn kind bij het vinden van zijn eigen plek?

Toekomstplanning voor ouders van een kind met een lichamelijke beperking

16.00 – 18.00 uur in Gorinchem (tijdens de Veine dagen)

Programma

Ervaringsdeskundige Lidy van der Wal (FLOOR jongerencoach en -trainer op scholen en moeder van een kind met een lichamelijke beperking) en Yvonne Lammertink (FLOOR jongerencoach, heeft een lichamelijke beperking en een eigen bedrijf), begeleiden deze middag over toekomstplanning. Zij gaan in gesprek over uw ervaringen, vragen, problemen en eventuele oplossingen. Ouders leren van en met elkaar. Ook delen Yvonne en Lidy hun eigen ervaring en vullen deze aan met theorie uit Person Centered Planning. De aanpak die zij als FLOOR jongerencoaches gebruiken bij het begeleiden van jongeren.

Na deze middag gaat u geïnspireerd en met praktische handvatten naar huis. Bekijk locatie en meer informatie via onderstaande uitnodiging.

Aanmelden kan hier.

Uitnodiging: Info ouderworkshop 28 juni 2019

Deel dit bericht

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder