FLOOR voor organisaties | scholen | ouders | coaches
Logo Floor

hoezo een coach?

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom topsporters, mensen uit het bedrijfsleven en politici een coach hebben? Een coach laat je nét even scherper nadenken over jezelf. Over wie je bent en vooral over wat je wilt. Door de juiste vragen te stellen en alle tijd te nemen om naar jou te luisteren, helpt een coach je stappen te zetten die je alleen misschien niet zou nemen.

Haal samen het beste uit jezelf

FLOOR jongerencoaches helpen je om het beste uit jezelf te halen. Als je ontdekt hebt waar je goed in bent en wat je wilt, ga je samen onderzoeken hoe je dat kunt bereiken. En jouw coach gaat je ook helpen om stappen te zetten naar een toekomst die bij jou past. Zo ontdek je nieuwe werelden.

Jij bepaalt hoe….

Jongeren die bij ons komen, weten soms wat ze willen. Ze zijn op zoek naar een passende studie, werk of een fijne woonplek. Sommigen willen ontdekken welke vrijetijdsbesteding bij hen past of meer leeftijdsgenoten leren kennen. Anderen weten het nog helemaal niet. Dat maakt helemaal niets uit.

In een coachgesprek ben jij vrij om dingen wel of juist niet te vertellen. Of je wel of niet je ouders erbij wilt betrekken. Niets hoeft. Het is jouw coachtraject. Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is, wat je gaat doen en in welk tempo.

Het verhaal van:

Merlijn

Merlijn is 15 jaar als zijn moeder aanklopt bij FLOOR. Merlijn ligt vooral in bed en zijn moeder maakt... Lees verder

Meer verhalen
over FLOOR?
Lees verder
NSGK logo FSBfonds logo

Volg ons:

Veiligheid & Privacy

FLOOR jongerencoaching vindt veiligheid heel belangrijk. Daarom tekenen onze vrijwilligers een gedragscode en zijn zij in het bezit van een VOG. Daarnaast heeft FLOOR vertrouwenspersonen aangesteld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de AVG stelt. Lees verder ->

Copyright FLOOR © 2018